The After

This facelift from top to bottom included new ceilings, electrical LED downlight, terrific pendant and drop lighting, open plan living/dining with convenient island, stackable doors leading to back yard, built in garden coach and planters, cement exterior tiles with drought resistant artificial lawn, new bathroom with plastered walls, towel hooks made from old railway screws and copper light fixture, and white cement flooring.  The only original remaining items we made use of were the wood doors that were scrapped and sanded down and new hardware added. Upcycled wood windows replaced old rusted aluminum ones and up cycled burglars bars were re-designed for a more subtle effect. The soothing grey and white paint tones helped create an comfortable atmosphere for this home to live and entertain in.

From Yellow ugly duckling to intrigueing Oasis

From Yellow ugly duckling to intrigueing Oasis

Front Stoep

Front Stoep

fullsizeoutput_26d6.jpeg

Living Room, Kitchen & Bathroom

ravencraig13-7068.jpg
ravencraig13-6987.jpg
ravencraig13-6955m.jpg