In The Beginning

This Woodstock, Cape town project is set in a desirable neighborhood with turn of the century quaint cottages.  However, this cottage had little to no period details left and was basically uninhabitable with little or no privacy or use of the outdoor spaces.  Because it had good light and an overall workable floor plan, we decided to make the most of what was there.  By taking down a few walls and incorporating the interior with the outdoor areas by creating a more open plan with added garden elements, a gem soon appeared. Check out the after pictures to see the transformation!

 
fullsizeoutput_fe2.jpeg

Front Garden and stoep 

 Small galley kitchen

Small galley kitchen

 Front Bedroom (did a bomb go off?)

Front Bedroom (did a bomb go off?)

IMG_4440.JPG

Living Room with solid wall dividing kitchen

 Bathroom

Bathroom

 Back yard and storage shed

Back yard and storage shed